Mi a különbség a helyi SEO marketing és az általános SEO marketing között?
Az általános SEO marketing és a helyi SEO marketing két különböző megközelítés a keresőmotor-optimalizálás terén. Az általános SEO marketing célja a keresőmotorokban való minél magasabb rangsor elérése általános keresőkifejezésekkel, míg a helyi SEO marketing célja a helyi piacokon való megjelenés és az ügyfelek megtalálása.

Az általános SEO marketing stratégiák fókuszban tartják a weboldal tartalmát, a kulcsszavak használatát, a linképítést és a technikai SEO-t. Az általános SEO marketing stratégiák segítségével a weboldalunk magasabb rangsorba kerülhet az általános keresőkifejezésekre. Az általános SEO marketing stratégiák általában nem fókuszálnak a helyi piacokra és az ügyfelek megtalálására a helyi keresések során.

A helyi SEO marketing stratégiák fókuszban tartják a helyi piacokat, ahol a vállalkozás működik. A helyi SEO marketing stratégiák segítségével az ügyfelek megtalálhatják a vállalkozásunkat az online keresések során a helyi piacokon. A helyi SEO marketing stratégiák közé tartoznak a Google My Business bejegyzések, a helyi kulcsszavak használata, a helyi címek és telefonszámok megadása, a helyi linképítés és a helyi tartalmak készítése.

Az általános SEO marketing és a helyi SEO marketing mindkettő fontos szerepet játszik a keresőmotor-optimalizálásban. Az általános SEO marketing segít a weboldalunknak abban, hogy a keresőmotorokban magasabb rangsorra kerüljön az általános keresőkifejezésekre, míg a helyi SEO marketing segít az ügyfeleknek abban, hogy megtalálják a vállalkozásunkat a helyi piacokon. A helyi SEO marketing fontos szerepet játszik a kis- és középvállalkozások sikerében, mivel lehetővé teszi számukra, hogy hatékonyan és hatásosan érjék el az ügyfeleket a helyi piacokon.
összes bejegyzés megtekintése