Mi a kapcsolat a helyi SEO és a linképítés között?
A helyi SEO és a linképítés között szoros kapcsolat van. A helyi SEO azon dolgozik, hogy a vállalkozásunkat a helyi keresésekben megjelenő szervezett találatok között láthatóvá tegye. A linképítés pedig azon dolgozik, hogy a weboldalunk láthatóságát növelje a keresőmotorokban, amely lehetővé teszi a helyi keresésekben való megjelenést.

A helyi SEO-nak több része is van, amelyek közül a Google My Business (GMB) oldalunk az egyik legfontosabb. A GMB oldalunkon szerepel a vállalkozásunk neve, címe és elérhetőségei, és lehetőségünk van arra is, hogy bemutassuk a szolgáltatásainkat, illetve a vásárlóink értékeléseit. A GMB oldalunk optimalizálása és frissítése nagyon fontos a helyi SEO szempontjából, de azonban a linképítés is fontos szerepet játszik ebben.

A linképítés során az a célunk, hogy minőségi linkekkel hivatkozzanak a weboldalunkra, amelyek növelik az oldalunk hitelességét és rangsorolását a keresőmotorokban. Azonban az, hogy a linképítés milyen hatékony, függ a helyi SEO-tól is. Ha a weboldalunk láthatósága a helyi keresésekben rossz, akkor az olyan minőségi linkekkel történő hivatkozásokat sem tudja megszerezni, mint amilyeneket egy erős helyi SEO-val rendelkező weboldal.
összes bejegyzés megtekintése